09/05

KSV Oudenaarde formeel: 'Nemen niet deel aan eindronde'

KSV Oudenaarde formeel: 'Nemen niet deel aan eindronde'
KSV Oudenaarde kreeg eerder deze week het onverwachte nieuws dat het alsnog aan de bak moet in de barrage met de derdeklassers. De Oost-Vlamingen zijn echter niet meteen van plan om zomaar over zich heen te laten lopen.

Zo meldt de club op zijn officiële website dat ze in beroep gaat tegen de beslissing van de KBVB om de punten van de forfaitzege van de wedstrijd tegen White Star Woluwe niet toe te kennen. Mocht die uitspraak tegenvallen, kondigt KSVO alvast aan om verdere stappen te ondernemen in samenwerking met advocaat De Maesschalk. "Alle mogelijke opties zullen benut worden om ons gelijk te halen", klinkt het.

'DE KLOS'

In principe moet Oudenaarde volgende week aan de slag in de eindronde. De Oost-Vlamingen weigeren echter om aan te treden. "In samenspraak met onze voorzitter, onze advocaten en onze coach hebben wij nu ook beslist om niet deel te nemen aan de eindronde, die volgende week voor ons zou starten."

Verder zijn ze in het Burgemeester Thienpontstadion ook niet te spreken over de licentietoekenning van White Star Woluwe. "WS Woluwe is de grote boosdoener in gans het verhaal, en zij mogen rustig verder “boeren”…Dat de KBVB dit zomaar heeft toegestaan de voorbije maanden , tart elke verbeelding…De kleine correcte clubs (waar wij toe behoren) zijn echter de klos van dit ganse circus."

(TV | @VoetsThomas)

Categorie Tweede Klasse, België, KSK Heist